top of page

Acerca de

De toekomst is ruimte

En ruimte is toekomst. Het Hasseltse CREOSUM is een atypisch ontwerpbureau met een hart voor stedenbouw en ruimtelijke planning. 

We noemen ons graag creatieve realisten. De reden? We gaan continu op zoek naar duurzame en realiseerbare oplossingen. Liefst voor complexe en uitdagende projecten.

Rasechte regisseurs 

We hanteren bij de ontwikkeling van ruimtelijk-stedenbouwkundige projecten altijd een integrale, pragmatische en multidisciplinaire aanpak. Met een gezonde dosis realiteitszin en gevoel voor de identiteit van elke plek. Ons fundament? Ontwerpend onderzoek. We nemen graag de lead, voorzien meestal diverse scenario's en hebben een uitgebreid partnernetwerk met expertise in specifieke domeinen. Dat leidt tot toekomstbestendige ontwerpen die meerwaarde bieden op elk vlak en voor álle stakeholders.

CREOSUM Ruimteregisseurs

Onze kennis van en ervaring in stedenbouwkundige vraagstukken zetten we om in 100% maatwerk. Voor elk project. Bovendien hechten we veel belang aan het maatschappelijk draagvlak. Concreet staan we in voor de opmaak van masterplannen, inrichtingsplannen, stedenbouwkundige studies, gebiedsregie, ruimtelijke uitvoeringsplannen, ... . Als ruimteregisseurs houden we voortdurend de vinger aan de pols: via opleidingen, vakdagen en seminaries.

Heb je een vraag over een specifiek project of over onze aanpak?

Mail gerust naar info@creosum.be. Of maak een afspraak en spring binnen!

bottom of page